[Miskolci Keresztyén Testvérgyülekezet] [Miskolc, Horváth Lajos u. 5.]         
         
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   MySword: letölthető anyagok

Az alábbi táblázatban kiegészítő - magyar nyelvű - modulokat lehet letölteni a MySword nevű, bibliatanulmányozást segítő, hatékony Android-os okostelefonon működő programhoz.

A letölthető anyagok használatához a MySword keretprogramjának telepítése szükséges egy Android-os mobiltelefonra, az alábbi helyről!

MySword

A MySword keretprogram telepítése a legegyszerűbb a Google Play oldaláról, kattints a fenti hivatkozásra, majd a Google Play oldalán a szürke Install gombra. Felugrik egy információs ablak a programról, a telepítést a zöld Install gombra kattintással indíthatod. Ezután megjelenik egy felirat, hogy az alkalmazás hamarosan letöltésre kerül a mobiltelefonodra (OK). (This app will be downloaded to your device shortly.) A telefonodon nézd meg a fenti állapotsávot, és bökj az 'Updates found' feliratra. Települ az alkalmazás a telefonodra, megtalálod a programok között.

Amennyiben a MySword keretprogram telepítése nem sikerült a fentiek szerint, a telefonodon lépj be a 'Market'-be, tapints a keresés ikonra (nagyító), pötyögd be, hogy 'mysword'. Bökj rá a megjelenő keresési eredmény sorára, tapints a szürke 'Install' gombra a MySword Bible információi mellett, majd az 'OK' gombra tapintással vedd tudomásul, hogy az alkalmazás mihez fér hozzá a telefonodon. Települ az alkalmazás a telefonodra, megtalálod a programok között.


A kiválasztott modult töltsd le a lap aljáról a számítógépedre, majd a mobiltelefonodat csatlakoztasd USB-kábellel a számítógéphez. Fájlkezelő programmal másold a letöltött 'karoli2011.bbl.mybible' vagy másik '.mybible' fájlt a telefon SD kártyájának 'mysword\bibles\' nevű mappájába. A modul telepítése készen is van.


A magyar nyelvű MySword Biblia-fordítás modul használatához indítsd el a 'MySword' alkalmazást és a felső gombsoron az első gombnál válaszd a 'Bible' modult (így a Bibliát tudod olvasni), majd a jobbra mellette lévő legördülő menüben válaszd ki az 'Új Károli' nevű Biblia-fordítást.

A 'MySword' Android-os alkalmazás használatához további információt találhatsz itt: MySword mini használati útmutató (angol nyelven)

Megjegyzés: a letölthető Biblia-fordítás a Protestáns Média Alapítvány megbízásából, a Veritas Kiadó gondozásában 2011. decemberében megjelent teljes Károli-Biblia revízió, a MySword nevű Android-os alkalmazáshoz készített Biblia-fordítás modul.
A Veritas Kiadónál megrendelhető a fenti Biblia könyv változatban: karolibiblia.hu,
illetve készítettek belőle egy Android-os magyar biblia-olvasó alkalmazást, mellyel az új, 2011-ben revideált Károli fordítású Biblia olvasható: Google Play

A MySword modulokat Csolák Béla készítette.

Friss információk:
eswordmagyarul.blogspot.com

Kapcsolódó blogok:
baranyilaszlozsolt.blogspot.com
bibliaprogramok.blog.hu

Javaslatokat, észrevételeteket,
új modulok készítéshez segítők jelentkezését az
eswordhu(kukac)gmail.com
címre várjuk sok szeretettel!

Biblia Database is empty
Dátum Modul megnevezése MB File

Az új, revideált Károli féle fordítás (2011) jelenleg hibajavítás miatt átmenetileg nem elérhető.